Foredrag & Gruppeforløb

Sportsklubber, sundhedscentre og folkeskoler
Jeg har holdt foredrag ude i sportsklubber, sundhedscentre og folkeskoler rundt om i landet, og fællesnævnerne hos disse tre forskellige områder er et ønske om trivsel og optimering på enten det sociale, det individuelle, i gruppen eller mere specifikke områder indenfor præstationsmiljøet.

Inspiration og viden
Et foredrag eller forløb som inspirerer og skaber nysgerrighed. Jeg vil føre dig igennem kroppens autonome nervesystem, tankernes frie liv og følelsernes kraft. Du kommer til at kende til hvad det vil sige, at være mere i balance, selv under pres, og hvad der er på spil i de forskellige situationer. Jeg gennemgår blandt andet emnet; Opmærksomhed, Kropsbevidsthed og måden hvorpå du kan navigere ud fra disse. Derudover gennemgåes beskrivelsen og funktionen af Oxytocin og Amygdalas egenskab samt viden omkring åndedrættets funktion.

Rygsæk med refleksion
Du vil få en rygsæk med hjem fyldt med refleksion, redskaber og en større bevidsthed omkring dig selv og hvordan du kan guide dig til netop at holde fokus i den enkelte situation, som du vil møde i din hverdag. Du kommer til at afprøve nogle teknikker i forhold til at opnå en større evne til at holde fokus, og vil samtidig lære hvordan du kan ændre perspektiv på dine tanker og bekymringer.

Du vil få udvidet din bevidsthed omkring din krop, dine personlige værdier og få disse ting til at gå mere hånd i hånd. Dette vil støtte dig i at træffe valg tilpasset dig og dine behov. Du vil få en oplevelse af, at det at præstere, bliver lige det sjovere, når du finder din egen motivation og dit eget drive og formår at gøre det på din helt egen måde.

Foredrag eller forløb kan omhandle emner som:

“Kommunikation”
“Styrker og svagheder”
“Sammenhold”
“Præstation”
“Fokus på processen”
“Selvtillid vs. Selvværd”
“Optimere søvn og restitution”
“Bevæg dig udenfor comfort-zonen”

60 min. foredrag 1450 kr. (Efterspørges et forløb, aftales prisen individuelt alt efter tid og opgavens art.)

Referencer

Kontakt mig