Samtale & Behandling

En samtale/behandling har en varighed på 50 min. og vil altid have begge elementer med, altså en dialog og noget kropsligt i form af øvelser eller behandling. Jeg vil foreslå et forløb på minimum 3 gange, for at have en reel mulighed for at vurdere om det er noget for dig.

Voksende krav
I de seneste år, har jeg igennem mine forløb oplevet, hvor meget unge mennesker er udfordrede. De føler ikke de slår til, og ved ikke hvordan de skal ”håndtere” deres tanker og den travle hverdag med de mange store og voksende krav.

Svære udfordringer
Eksempelvis kan frustrationen under skadesforløb, i konkurrence, eksamenspres eller bare den generelle hverdag være svær at navigere i. I de situationer hvor der er svære udfordringer, tager jeg behandlingen i brug, som primært går ud på at give ro på det autonome nervesystem, igennem mild berøring og arbejdet med tyngde, samt kropsbevidsthed.

Lena Frier Bak DSC 9250
Tanke

Bevidsthed og nye erkendelser
Derudover i samarbejde med klienten at træne i at holde fokus på kroppen, for på den måde at lære at være mere tilstede i nuet og ikke blive grebet af for mange tanker og tidligere oplevelser. Dette kan være med til at skabe større plads til bevidsthed, erkendelse og ny læring og herigennem nye handlemuligheder.

Praktisk:

Behandlingsdelen foregår på en madras på gulvet og det vil være en fordel at have løstsiddende tøj på kroppen. 1 session varer 50 min. og koster 595 kr.

Referencer

Kontakt mig