Samtale & Behandling

En almindelig samtale/behandling har en varighed på 50 min. og koster 595 kr. Den vil altid have begge elementer med, altså en dialog og noget kropsligt i form af øvelser eller behandling. Nogle foretrækker denne form for almindelige samtaler. Et forløbs varighed kan være meget forskelligt fra person til person og afhænger meget af den enkeltes behov og situation, men alt imellem 2 mdr. og op til et år eller mere. Her vil samtalerne ligge lidt oftere i starten med 1-2 ugers mellemrum og derefter få mere afstand imellem.

Jeg tilbyder også 90 min. afklarende samtaler til 899 kr., som er for dig der er i tvivl om hvad du skal gøre, med den situation du nu står i. Måske du har brug for at få sparring på enkelte områder, eller måske det hele er blevet for uoverskueligt, så du oplever at have mistet overblikket, indad, imod dig selv. Dette kan være rigtig godt at starte ud med og vil give dig et godt bud på dine næste skridt, med ro i maven. Denne vil også bestå af en behandling og give dig nogle kropslige øvelser med til dig, efter behov og i forhold til din situation.

Jeg tilbyder også individuelle 60 min. online-forløb som koster 899 kr. Her vil der mulighed for at placere samtalen på lidt “skæve” tidspunkter om dagen og i løbet af ugen, og du spare transporttiden og kan derfor lettere tilpasses dine behov, hvis din ugeplan i forvejen er presset.

Voksende krav
I de seneste år, har jeg igennem mine forløb oplevet, hvor meget unge mennesker er udfordrede. De føler ikke de slår til, og ved ikke hvordan de skal ”håndtere” deres tanker og den travle hverdag med de mange store og voksende krav. Jeg ser også igennem mine samtaler at viden omkring kroppen og psykens sammenhæng, kan hjælpe rigtig meget på den enkeltes måde at forstå og håndtere sine udfordringer på.

Svære udfordringer
Eksempelvis kan frustrationen under skadesforløb, i konkurrence, eksamenspres eller bare den generelle hverdag være svær at navigere i. I de situationer hvor der er svære udfordringer, tager jeg behandlingen i brug, som primært går ud på at give ro på det autonome nervesystem, igennem mild berøring og arbejdet med tyngde, samt kropsbevidsthed.

Lena Frier Bak DSC 9250
Tanke

Bevidsthed og nye erkendelser
Derudover i samarbejde med klienten at træne i at holde fokus på kroppen, for på den måde at lære at være mere tilstede i nuet og ikke blive grebet af for mange tanker og tidligere oplevelser. Dette kan være med til at skabe større plads til bevidsthed, erkendelse og ny læring og herigennem nye handlemuligheder.

Praktisk:

Behandlingsdelen foregår på en madras på gulvet og det vil være en fordel at have løstsiddende tøj på kroppen.

OBS!! PGA COVID19

Medbring altid et lagen og et lille håndklæde som vil blive brugt under behandlingen. Derudover vil jeg bruge maske ved selve behandlingen, samt skifte tæpper og spritte imellem hver behandling.

Referencer

Kontakt mig